ΚΡΑΤΗΣΗ
Elounda Beach Resort
Elounda Beach Resort
Elounda Beach Resort
Elounda Beach Resort
Elounda Beach Resort
ΚΡΑΤΗΣΗ

Τμήμα Ιατρικής

Αναγεννήστε και βελτιώστε την ισορροπία του σώματός σας ακολουθώντας ολοκληρωμένα προγράμματα που βασίζονται σε ιατρικές θεραπείες κατόπιν ειδικού τσεκ-απ και τεστ αξιολόγησης από το ειδικευμένο προσωπικό μας.

 

Ιατρική Επίσκεψη 45 λεπτά  € 100

Ένας ιατρός θα εξετάσει την τρέχουσα κατάσταση της υγείας και το ιατρικό σας ιστορικό και θα συζητήσει μαζί σας τις ανάγκες και τους στόχους σας και θα σας συστήσει όλες τις κατάλληλες θεραπείες σας που θα αποτοξινώσουν το σώμα σας και θα συμβάλουν στην υγεία και στην ευεξία σας.  

 

Bio-Energetic Τσεκάπ 55 λεπτά  € 180

Περιλαμβάνει μία υψηλής τεχνολογίας βιο-ενεργητική μέτρηση των ζωτικών λειτουργιών του οργανισμού μέσω της Τεχνολογίας Ανάλυσης Συντονισμού. Επιτρέπει την απόκτηση μίας πραγματικής εικόνας των σωματικών λειτουργιών σε σχέση με τις καθορισμένες παραμέτρους υγείας. Μόλις οι προβληματικές περιοχές του σώματος εντοπιστούν, τότε σχεδιάζονται οι πιθανές θεραπευτικές επιλογές. 

 

Θεραπεία Bio-Energetic 25 λεπτά  € 95

Εξελιγμένος εξοπλισμός χρησιμοποιείται για τη μέτρηση των βιοηλεκτρικών διακυμάνσεων στο δέρμα. Οι διακυμάνσεις αυτές εντοπίζονται σε συγκεκριμένα σημεία που διεγείρονται για την ενδυνάμωση και την αποκατάσταση της ισορροπίας της ενέργειας και την αναζωογόνηση του σώματος.

 

Βελονισμός 45 λεπτά € 180

Εξατομικευμένες θεραπείες βελονισμού γίνονται για τη θεραπεία διαφορετικών τύπων πόνου και καταστάσεων. Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με πολλές θεραπείες Chenot Detox.   

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Ιατρικές Αισθητικές Θεραπείες, δείτε το ξεχωριστό μενού και τις επιλογές τιμών στην Υποδοχή του Spa. 

Βραβεία

Green Key 2024
Europe's Leading Beach Resort 2024
Europe's Leading Luxury Villa Resort 2024
Greece's Leading Hotel 2024
Europe's Leading Luxury Villa Resort 2023
Greece's Leading Hotel 2023
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
Elounda Beach
Elounda Beach Hotel & Villas, 720 53 Ελούντα Κρήτη, Ελλάδα. Τηλ: +30 28410 63000, Φαξ: +30 28410 41373
Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό
  • Helios Hotels
  • Leading Hotels
MH.T.E. 1040K015A0079800