ΚΡΑΤΗΣΗ
Elounda Beach Resort
Elounda Beach Resort
Elounda Beach Resort
Elounda Beach Resort
Elounda Beach Resort
Elounda Beach Resort
ΚΡΑΤΗΣΗ

Τμήμα Hydro-Biontology

Τονώστε το κυκλοφορικό και λεμφικό σύστημα σας μέσα από την εναλλαγή της πίεσης νερού και θερμοκρασίας.

Η θεραπευτική βαλβίδα ενισχύεται με τη βοήθεια των αιθέριων ελαίων, των φυτικών εκχυλισμάτων και των θαλάσσιων φυκιών. Η θεραπεία αυτή είναι ιδανική για τα αιμοφόρα αγγεία, τη λέμφο και για την τόνωση και σύσφιξη του σώματος.

 

Υδρο-αρωματοθεραπεία

Είναι ένας συγκεκριμένος τύπος υδρομασάζ κατά το οποίο ένα ειδικό μείγμα αιθέριων ελαίων προστίθεται σε ένα υδρόλουτρο. Οι διακυμάνσεις στη θερμοκρασία του νερού και της πίεσης είναι σημαντικές και σε συνδυασμό με την θερμοδυναμική επίδραση των εκχυλισμάτων των φυτών προκαλούν διαστολή και συστολή των τριχοειδών αγγείων του δέρματος. Η ενέργεια αυτή διεγείρει τις φυσικές φυσιολογικές λειτουργίες για την απομάκρυνση των τοξινών και του λίπους από τον ιστό του δέρματος. Καταπολεμά επίσης τις επιπτώσεις της γήρανσης του δέρματος, ευνοώντας την αυθόρμητη αναγέννηση των κυττάρων, βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος και τη συνολική κυκλοφορία του περιφερικού αίματος και λεμφική κυκλοφορία. Η υδρο-αρωματοθεραπεία είναι μια πραγματική θεραπεία αποκατάστασης που τονώνει και ενδυναμώνει την επιδερμίδα, εξισορροπεί τα υγρά του σώματος και δραστηριοποιεί και χαλαρώνει το σώμα και τον νου.

 

 

Phyto-Mud Θεραπεία

Περιλαμβάνει την εφαρμογή ενός περιτυλίγματος σώματος που αποτελείται από ένα μείγμα λευκού ή πράσινου αργίλου, εμπλουτισμένο με μικροάλγη και αγνά αιθέρια έλαια και είναι το δεύτερο στάδιο της υδρο-ενεργητικής θεραπείας. Η συνδυασμένη επίδραση των αιθέριων ελαίων και των μεταλλικών στοιχείων στραγγίζει, αποτοξινώνει και αναζωογονεί το σώμα περισσότερο, ανάλογα με τον χρόνο εφαρμογής, και βοηθάει στην εξάλειψη της σωματικής/μυϊκής και ψυχολογικής έντασης και της έντασης από το άγχος.

 

 

Θεραπεία Hydrojet: Σε αυτήν την τελευταία θεραπεία, ο καταιονισμός με πίεση προσθέτει ένα κρύο μηχανικό ερέθισμα στο θερμικό, για να βελτιωθούν οι τονωτικές δράσεις σύσφιξης στο δέρμα, η αύξηση του μεταβολικού ρυθμού, η περαιτέρω βελτίωση της περιφερειακής κυκλοφορίας και να αποκατασταθεί η ενέργεια και η ζωτικότητα του σώματος.

Βραβεία

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
Elounda Beach
Elounda Beach Hotel & Villas, 720 53 Ελούντα Κρήτη, Ελλάδα. Τηλ: +30 28410 63000, Φαξ: +30 28410 41373
Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό
  • Helios Hotels
  • Leading Hotels
MH.T.E. 1040K015A0079800