ΚΡΑΤΗΣΗ
Elounda Beach Resort
ΚΡΑΤΗΣΗ

ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ELOUNDA BEACH

Ζήστε το Κρητικό Πάσχα στο elounda beach και αφεθείτε στην εμπειρία των αισθήσεων με αρώματα, γεύσεις γιορτής και χαράς περιτριγυρισμένοι από την ενέργεια της θαλάσσιας αύρας.

Στο "χωριό" του ξενοδοχείου, κάτω από την υπεραιωνόβια χαρουπιά θα αναβιώσουμε ήθη και έθιμα της κρητικής παράδοσης και κουζίνας.

 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στο παραδοσιακό ΚΑΦΕΝΕΙΟ ανάμεσα στον υπέροχο ελαιώνα μας απολαύστε πλούσιο μεσημεριανό γεύμα.

Το απόγευμα στο εξωκλήσι της Τιμίας Ζώνης ο ιερέας θα ψάλλει τον Επιτάφιο Θρήνο και θα ακολουθήσει κατανυκτική περιφορά του Επιταφίου με την συνοδεία χορωδίας.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Μετά το πρωινό οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν τις δικές τους πασχαλινές δραστηριότητες και οι μεγάλοι θα χαρούν πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας δίπλα στη θάλασσα ή στο γαλήνιο Elounda Beach Spa.

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου θα υποδεχτούμε το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου στο γραφικό ξωκλήσι με πολύχρωμα πυροτεχνήματα ενώ σε γιορτινή ατμόσφαιρα ακολουθεί το Αναστάσιμο δείπνο με την παραδοσιακή μαγειρίτσα και με ζωντανή μουσική.

Δείτε το μενού για το Αναστάσιμο Δείπνο εδώ.

ΚΥΡΙΑΚΗ του ΠΑΣΧΑ

Σας προσκαλούμε να ζήστε τις προετοιμασίες για το Κρητικό Πάσχα! Ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα με όλες τις Πασχαλινές παραδόσεις της Κρήτης, το παραδοσιακό ψήσιμο του αρνιού, υπέροχα εδέσματα, ζωντανή μουσική και πολύ χορό με φόντο το μαγευτικό Ανοιξιάτικο περιβάλλον του elounda beach!

Στις 3 πληρωμένες διανυκτερεύσεις η τιμή συμπεριλαμβάνει το Αναστάσιμο δείπνο και στις 4 πληρωμένες διανυκτερεύσεις η τιμή συμπεριλαμβάνει το Αναστάσιμο δείπνο και το μεσημεριανό γεύμα τη Κυριακή του Πάσχα

Βραβεία

Green Key 2024
Europe's Leading Beach Resort 2024
Europe's Leading Luxury Villa Resort 2024
Greece's Leading Hotel 2024
Europe's Leading Luxury Villa Resort 2023
Greece's Leading Hotel 2023
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
Elounda Beach
Elounda Beach Hotel & Villas, 720 53 Ελούντα Κρήτη, Ελλάδα. Τηλ: +30 28410 63000, Φαξ: +30 28410 41373
Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό
  • Helios Hotels
  • Leading Hotels
MH.T.E. 1040K015A0079800