ΚΡΑΤΗΣΗ
Elounda Beach Resort
Elounda Beach Resort
Elounda Beach Resort
Elounda Beach Resort
Elounda Beach Resort
ΚΡΑΤΗΣΗ

Spa

Elounda Beach Spa

Το Elounda Beach Spa προσφέρει ολιστική αναζωογόνηση και χαλάρωση σε ένα περιβάλλον απόλυτης ηρεμίας. Θα απολαύσετε την προσωπική φροντίδα που είναι μέρος των περίφημων θεραπειών σώματος και προσώπου Chenot.

Η Μέθοδος Chenot εκμεταλλεύεται τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις σε σχέση με τη λειτουργία του ανθρώπινου σώματος. Ακολουθεί τις κατευθύνσεις της αρχαίας παράδοσης της κινεζικής ιατρικής, που βασίζονται σε ενεργειακά κανάλια και στην ισορροπία, για να ενώσουν το σώμα, τον νου και το πνεύμα. Το ευρύ φάσμα των εξατομικευμένων μας θεραπειών ομορφιάς βοηθά στην ολοκλήρωση της διαδικασίας εναρμόνισης σώματος, νου και πνεύματος και ενθαρρύνει τη χαλάρωση και την αναζωογόνηση.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι θεραπευτές μας χρησιμοποιούν την τεράστια εμπειρία τους και μία συλλογή τεχνικών μασάζ Chenot για να εκπληρώσουν τις μοναδικές ανάγκες και επιθυμίες του κάθε επισκέπτη.

Καλώς ορίσατε στο Elounda Beach Spa μία όαση όπου το σώμα συναντά τον νου.

Greece's Best Wellness Retreat

Γενικές Πληροφορίες

Η εκμάθηση του ακούσματος του βιολογικού σας ρυθμού είναι το πρώτο βήμα για μια γενική αρμονία

Έχουμε ένα ολιστικό όραμα για το σώμα που υποστηρίζει την άποψη για το πόσο σημαντική είναι η επένδυση καθημερινά τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική μας υγεία, ώστε να μπορούμε να είμαστε βέλτιστα υγιείς σε κάθε ηλικία, με μία ενεργή, πλήρης και ικανοποιητική κοινωνική ζωή.

Προγράμματα Spa

Προγράμματα Φροντίδας της Υγείας και Ευημερίας

Τα διαφορετικά προγράμματα βασίζονται στην ιδέα της οργανικής αποτοξίνωσης και της εκ νέου ισορροπίας του σώματος, ώστε να επιτευχθεί η ευημερία.

Λόγω των μοντέρνων τρόπων ζωής και των ανθυγιεινών διατροφικών συνηθειών, το σώματα συσσωρεύει τοξίνες και μπλοκάρει τις σημαντικές ροές ενέργειας.

Λήψη Elounda Beach Spa PDF

Βραβεία

Green Key 2024
Europe's Leading Beach Resort 2024
Europe's Leading Luxury Villa Resort 2024
Greece's Leading Hotel 2024
Europe's Leading Luxury Villa Resort 2023
Greece's Leading Hotel 2023
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
Elounda Beach
Elounda Beach Hotel & Villas, 720 53 Ελούντα Κρήτη, Ελλάδα. Τηλ: +30 28410 63000, Φαξ: +30 28410 41373
Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό
  • Helios Hotels
  • Leading Hotels
MH.T.E. 1040K015A0079800