ΚΡΑΤΗΣΗ
Elounda Beach Resort
Elounda Beach Resort
Elounda Beach Resort
Elounda Beach Resort
Elounda Beach Resort
ΚΡΑΤΗΣΗ

Ιατρικές Αισθητικές Θεραπείες

Botox - Βοτουλινική τοξίνη

Η θεραπεία λειτουργεί με την αποδυνάμωση ή χαλάρωση της ακαμψίας των μυών, ώστε να επιτευχθεί η επιθυμητή όψη. Με την πάροδο του χρόνου, οι εκφράσεις του προσώπου αφήνουν τα σημάδια τους και σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτεροι, κουρασμένοι ή αγχωμένοι, προκαλώντας γραμμές ή ρυτίδες στο πρόσωπο και στον λαιμό. Το Botox είναι μία εύκολη, μη χειρουργική διαδικασία που μπορεί δραματικά να μειώσει ακόμη και τις βαθύτερες ρυτίδες μέσα σε λίγες ημέρες.


Botox για Υπερίδρωση

Η θεραπεία αυτή θεραπεύει τα συμπτώματα εκτεταμένης εφίδρωσης (σοβαρή πρωτοπαθή μασχαλιαία υπερίδρωση).


Υαλουρονικό Οξύ

Η θεραπεία αυτή λειτουργεί με την παραγωγή όγκου κάτω από τη ρυτίδα, η οποία ανασηκώνεται και εξομαλύνεται, προσθέτοντας σχήμα στην περιοχή της θεραπείας.

 

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία είναι μία μη επεμβατική διαδικασία με μικροενέσεις αυξητικών παραγόντων, βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και αμινοξέων στο μεσόδερμα (το μεσαίο στρώμα του δέρματος). Η μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται για:

 

Αναζωογόνηση και ενυδάτωση:

 

Λείανση και σύσφιξη:

 

Θρέψη, αναζωογόνηση και τόνωση:Ιατρικές Αισθητικές Θεραπείες

Sculptra Poly-L-Lactic Acid

Ένα ενέσιμο για το πρόσωπο που σας δίνει λεπτά αποτελέσματα κατά την πάροδο του χρόνου, με μακροχρόνιες επιδράσεις, αντικαθιστώντας σταδιακά το χαμένο κολλαγόνο. Επιδρά στον όγκο και σας δίνει μια φυσική εμφάνιση.

 

Θεραπείες Πλάσματος Πλούσιου σε Αιμοπετάλια (PRP)

Η Θεραπεία PRP είναι μία υψηλά αποτελεσματική θεραπεία του δέρματος κατά της γήρανσης. Αυτή η ασφαλής θεραπεία χρησιμοποιεί το ίδιο σας το αίμα, ξεχωρίζει τα αιμοπετάλια που είναι εμπλουτισμένα με αυξητικούς παράγοντες και υαλουρονικό οξύ. Το μείγμα μετά εκχύνεται ξανά στην περιοχή μέσω πολλών μικροσκοπικών ενέσεων «τύπου μεσοθεραπείας». Τα οφέλη αυτής της προσέγγισης είναι τα φυσικά αποτελέσματα και τα αποτελέσματα αυτοίασης του αναγεννημένου δέρματος, η βελτιωμένη ζωτικότητα του δέρματος, το βελτιωμένο δέρμα μετά από έκθεση στον ήλιο και η καλύτερη ενυδάτωση του δέρματος. Η θεραπεία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για:

Micro Needling (Dermaroller)

Το Micro Needling είναι μία ελάχιστα επεμβατική θεραπεία με τη χρήση ενός ρολό για το δέρμα που παρέχει βελτίωση στην υφή του δέρματος. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος αποθεραπείας ουλών, ουλών ακμής και ραγάδων. Δίνει λάμψη στο δέρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Ιατρικές Αισθητικές Θεραπείες και τις επιλογές μας τιμών, επικοινωνήστε με την Υποδοχή του Spa.

Βραβεία

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
Elounda Beach
Elounda Beach Hotel & Villas, 720 53 Ελούντα Κρήτη, Ελλάδα. Τηλ: +30 28410 63000, Φαξ: +30 28410 41373
Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό
  • Helios Hotels
  • Leading Hotels
MH.T.E. 1040K015A0079800