ΚΡΑΤΗΣΗ
Elounda Beach Resort
Elounda Beach Resort
Elounda Beach Resort
Elounda Beach Resort
Elounda Beach Resort
ΚΡΑΤΗΣΗ

Συνέδρια

Το Elounda Executive Conference Centre

Εργασία ή αναψυχή στο ίδιο επίπεδο

Το Elounda Beach Hotel και το διπλανό Elounda Bay Palace έχουν τα πάντα- εγκαταστάσεις, υψηλή τεχνολογία, υπηρεσίες και προνομιακή τοποθεσία -για τον επιχειρηματία του σήμερα. Έξυπνα σχεδιασμένοι συνεδριακοί χώροι και άλλες παροχές γραφείου ταιριάζουν εξίσου τόσου στις ανάγκες του ατόμου όσο και ενός οργανισμού.

Φιλοξενούμε εκδηλώσεις μεγάλων και μικρών εταιριών σε εγκαταστάσεις πλήρως εξοπλισμένες, με ποιοτική εμφάνιση και ανέσεις αναψυχής. Και με την ολοκλήρωση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων,  σας περιμένει μια συγκλονιστική ποικιλία από εξαιρετικά εστιατόρια, η εντυπωσιακή φυσική ομορφιά των χώρων των θέρετρων και ο κόλπος του Μιραμπέλου.

Το Elounda Executive Conference Centre παραμένει η πρώτη επιλογή μεγάλων, διεθνών διοργανωτών συναντήσεων και συνεδρίων, φιλοξενώντας πολλές κορυφαίες εταιρείες του κόσμου. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ισόγειες αίθουσες συναντήσεων και συνεδρίων, που συνδυάζουν κομψότητα και πρακτικές ανέσεις. Όταν πρόκειται για ψυχαγωγία, το προσωπικό μας είναι πάντοτε πρόθυμο να οργανώσει κοκτέιλ πάρτι, μπάρμπεκιου και εορταστικά δείπνα, κατόπιν επιθυμίας.

Το Business Center  παρέχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και τις παροχές γραφείου για να παραμένουν οι επαγγελματίες επισκέπτες μας διαθέσιμοι ακόμη και όταν χαλαρώνουν. Επιλέξτε από ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών, που συμπεριλαμβάνει γραμματείς, κούριερ , υπηρεσίες μετάφρασης, φαξ, σύνδεση στο διαδίκτυο και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Προσφέρουμε επίσης συνεδριακές εγκαταστάσεις σε μια ποικιλία από διαμορφώσεις χώρου, σχεδιαστικά θέματα και μεγέθη που πληρούν τις ανάγκες σας.

Βραβεία

Green Key 2024
Europe's Leading Beach Resort 2024
Europe's Leading Luxury Villa Resort 2024
Greece's Leading Hotel 2024
Europe's Leading Luxury Villa Resort 2023
Greece's Leading Hotel 2023
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
Elounda Beach
Elounda Beach Hotel & Villas, 720 53 Ελούντα Κρήτη, Ελλάδα. Τηλ: +30 28410 63000, Φαξ: +30 28410 41373
Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό
  • Helios Hotels
  • Leading Hotels
MH.T.E. 1040K015A0079800