ΚΡΑΤΗΣΗ
Elounda Beach Resort
Elounda Beach Resort
Elounda Beach Resort
Elounda Beach Resort
Elounda Beach Resort
ΚΡΑΤΗΣΗ

Γενικές Πληροφορίες

Espace Vitalite Chenot Elounda Beach

Η εκμάθηση του ακούσματος του βιολογικού σας ρυθμού είναι το πρώτο βήμα για μια γενική αρμονία

Έχουμε ένα ολιστικό όραμα για το σώμα που υποστηρίζει την άποψη για το πόσο σημαντική είναι η επένδυση καθημερινά τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική μας υγεία, ώστε να μπορούμε να είμαστε βέλτιστα υγιείς σε κάθε ηλικία, με μία ενεργή, πλήρης και ικανοποιητική κοινωνική ζωή.

Ζούμε σε ένα περιβάλλον που συνεχώς αλλάζει και μπορεί να γίνει εχθρικό για τη ζωή μας. Η μόλυνση του περιβάλλοντος, η κατανάλωση επεξεργασμένων μη βιολογικών τροφών, η έλλειψη φυσικής δραστηριότητας, το άγχος και πάνω από όλα οι ανθυγιεινές συνήθειες, συνδυάζονται και πιέζουν το σώμα και τον νου να μάχεται συνεχώς για να προσαρμοστεί σε αυτές τις συνθήκες περιβάλλοντος. Σαν αποτέλεσμα των παραπάνω, το σώμα συσσωρεύει «τοξίνες» όλη την ώρα και οι σταδιακά μειωμένες λειτουργίες και η αυξημένη σωματική βλάβη γίνονται πραγματικότητα.

Στην εταιρία μας, αναγνωρίζουμε όλα τα παραπάνω καθώς και την κακή επίπτωση που επιβάλουν στη ζωή, ειδικά όταν συνεχίζουμε να ζούμε με τον ίδιο τρόπο, χωρίς να κάνουμε πολλές αλλαγές.

Υιοθετούμε μια διεπιστημονική θεραπευτική προσέγγιση στη μέθοδο εργασίας μας, γνωστή ως Μέθοδος Chenot. Έχουμε σχεδιάσει εξατομικευμένες δυναμικές και αποτελεσματικές θεραπείες και προϊόντα με την πρόθεση να αποτοξινώσουν το σώμα και τον νου, να βελτιώσουν τη ζωτικότητα, το πνεύμα και την ευημερία και παράλληλα να προωθήσουν την ομορφιά και την αισθητική μέσα από ένα δυνατό, υγιές σώμα και μυαλό.

Με πάνω από σαράντα χρόνια εμπειρίας, έχουμε αναπτύξει μία μοναδική μέθοδο θεραπειών.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η πλήρως ολοκληρωμένη προσέγγιση μας, οι δυναμικές θεραπείες μας σε συνδυασμό με τη θετική στάση των πελατών μας απέναντι στη ζωή και την δύναμη της θέλησης τους για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, θα τους στηρίξει τελικά να επιτύχουν βέλτιστη υγεία και ομορφιά σε οποιαδήποτε ηλικία.

Το Chenot Spa Crete είναι ένα κέντρο ευεξίας, από το οποίο οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να επιλέξουν προγράμματα ευημερίας και ζωτικότητας, θεραπείες ομορφιάς, εγκαταστάσεις εκγύμνασης και ευεξίας που θα τους βοηθήσουν να χαλαρώσουν, να αναζωογονηθούν κατά την περίοδο που διαμένουν στο ξενοδοχείου, σύμφωνα με τις αρχές της Biontology.

Το Chenot Spa περιλαμβάνει τα παρακάτω τμήματα:

Βραβεία

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
Elounda Beach
Elounda Beach Hotel & Villas, 720 53 Ελούντα Κρήτη, Ελλάδα. Τηλ: +30 28410 63000, Φαξ: +30 28410 41373
Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό
  • Helios Hotels
  • Leading Hotels
MH.T.E. 1040K015A0079800